‘Niks is leuker dan de perfecte tas maken’ | Debbie Mutsaers maakt tassen voor young professionals

‘Niks is leuker dan de perfecte tas maken’ | Debbie Mutsaers maakt tassen voor young professionals

‘Niks is leuker dan de perfecte tas maken’ Debbie Mutsaers maakt tassen voor young professionals

Debbie Mutsaers is nog geen 30 jaar oud en verkoopt in Berlijn, Alicante, Lille, Parijs, Tokyo en New York. De doelgroep: young professionals en buitenlui met geld. Het product: Leren tassen.

 

Werken met duurzame kwaliteitsleer

Ze weet het zeker: als het over tassen gaat, is Mutsaers dé fabrikant in Nederland. “We zijn er trots op dat we nooit hebben gekozen voor een goedkoop alternatief in het buitenland en hier in de Langstraat de kwaliteit én de kennis waarborgen”, zegt Debbie Mutsaers. Het verhaal van Mutsaers Lederwaren begint bijna zestig jaar geleden met het op maat maken van leerproducten. Vandaag staat ze aan het hoofd van een leren tassen imperium. Debbie Mutsaers (29): “Elke tas maken wij vanuit onze werkplaats in Kaatsheuvel nog steeds met de hand. Wij werken al jaren met onze vaste leerlooierij in Italië, dat ons voorziet van het beste en mooiste leer uit Italië. Het leer is gelooid met plantaardige extracten en afgewerkt met natuurlijke oliën. Met dit duurzame kwaliteitsleer maken wij voor onze klanten met passie en beleving hun eigen tas.”

 

Tassen voor jonge professionals

Hoe persoonlijker hoe beter, is het businesscredo van Mutsaers. De jonge directeur ontwierp een nieuwe lijn van traditionele leren tassen met modern design, voor de jonge professional met een zakelijke en eigentijdse uitstraling. “We richten ons met onze tassen ‘The Classic’, ‘The Sleeve’ en ‘The Walker’ op mensen die een goede stage of eerste serieuze baan hebben. Zij zoeken een goede, zakelijke tas die er ook modern uitziet. We weten deze jonge professional steeds beter te bereiken: ongeveer tachtig procent van de klanten die The Sleeve en The Walker kopen, zijn tussen de 20 en 35 jaar oud. Dat is fijn, want zij bepalen uiteindelijk wat mode is”, zegt Debbie Mutsaers.

 

je tas personaliseren

Wie z’n tas wil personaliseren, is bij Mutsaers aan het juiste adres. “Bij ons kun je je eigen kleuren bepalen en in samenspraak een tas samenstellen”, zegt ze. “Om de perfecte tas te kunnen maken, is persoonlijk contact onmisbaar. Dus klanten met vragen, mogen ons bellen, mailen of appen. We helpen graag. Niks is leuker dan de perfecte tas te maken.”

 

workshop

Kan het nog persoonlijker? Ja! Want als je zelf je eigen tas wil maken, kan je ook bij Mutsaers terecht. Debbie: “Dat kan tijdens één van onze leuke en actieve workshops. Wij zijn verliefd op onze tassen en maken elke dag met passie kwalitatieve en authentieke leren tassen. Deze liefde en passie geven we graag door.”

Meer informatie

Mutsaers Atelier en Fabriek
Verzetstraat 4
5171 PT Kaatsheuvel (Netherlands)
debbie@mutsaers.nl