Geef jouw schoenen een 2e leven! Schoenmerken ondersteunen Sintschoenactie

Geef jouw schoenen een 2e leven! Schoenmerken ondersteunen Sintschoenactie

Lever jouw schoenen in -die je niet meer draagt- en geef deze een 2e leven. Als ze nog gedragen kunnen worden, gaat jouw paar naar een goed doel. Anders worden de schoenen ontmanteld en zoveel mogelijk in afvalstromen gescheiden. Dit is beter voor het milieu.

De Langstraat kent nog veel mooie schoenmerken. Braqeez, Bunnies, Red-Rag en Loints of Holland geven 15% korting op een nieuw paar als je jouw oude schoenen hebt ingeleverd op het stadhuis en een kortingsbon hebt ontvangen. Bestel een nieuw paar bij:

  • Loints of Holland, via www.lointsofholland.com en vul de code: Sinterklaasdonatie2021 in. De korting is geldig tot eind april 2022.

  • Red-Rag, via de site www.red-rag.com en vul de code in: 2NDLIFE. De korting is geldig tot 7 december 2021.

  • BUNNIES, via de site www.bunnies.nl en vul de code inBUNNIESJR15. De korting is geldig in het eerste kwartaal van 2022 en niet geldig op de gepersonaliseerde babyschoentjes.

  • BRAQEEZ, via de site www.braqeez.nl en vul de code in: BRAQEEZ15. De korting is geldig in het eerste kwartaal van 2022 en niet geldig op Reduce.

Je kunt tot en met 1 december 2021 jouw paar schoenen inleveren. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Zie ook de flyer van de inzamelactie.